Mijn naam is Elise Hillebrand, sinds 2010 praktijkhoudster van Ergotherapiepraktijk Elise Hillebrand. In 2006 reeds afgestudeerd als ergotherapeut, waarna ik in verschillende werksettingen ervaring op heb mogen doen; verpleeghuis, mytylschool en op de poliklinische revalidatie behandeling van het Spaarne Gasthuis.

Als ergotherapeut vind ik het keer op keer een uitdaging om samen met de cliënt toe te werken naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid, uitgaande van de mogelijkheden en wensen van de cliënt en/of het cliëntsysteem. Het werk in de praktijk is afwisselend en doordat ik in de wijk aan het werk ben kom ik op veel verschillende plekken en in veel verschillende gezinnen. Het werken in de eigen omgeving van de cliënt is een grote meerwaarde!

Door de jaren heen ben ik mij steeds blijven bijscholen. Elk jaar volg ik diverse cursussen en grote scholingen op mijn vakgebied. Tevens ben ik lid van ergotherapie werkgroepen en Ergotherapie Nederland om kennis met andere ergotherapeuten te blijven uitwisselen.


kinderergotherapie haarlem, kinder ergo, kinder ergotherapie, kinderergo, Kinder ergotheratie Haarlem, Kennemerland, Heemstede, Bloemendaal, Ergotherapie, baby massage, ergo therapie, kinderergotherapie, kinderergo, kinder ergo, ergotherapie voor volwassenen, ergotherapie voor kinderen, ergotherapie, kinderergotherapie, ergo, fijne motoriek, Haarlem, ergotherapie, kinderen ergotherapie, kinderergotherapie haarlem, praktijk, baby massage, ergotherapeute, Elise Hillebrand Ergotherapie, Volwassenen ergotherapie, ergotherapie volwassenen, ergotherapie kinderen, ergotherapie babies, baby ergotherapie voor kinderen, schrijftraining, schrijfproblemen, sensorische informatieverwerking, ik leer anders coaching, FON screening, fijne motoriek problemen, voorzieningen aanvragen, shantala babymassage,Elise Hillebrand